Kedvenc helyek

Sabaton (S), Apocalyptica (FIN), Amarenthe (S)

[ metal ]
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, január 22. 19:00
Ha létezik zenekar, melyet nem fenyeget a Nobel-békedíj, az a Sabaton, a csapat dalszövegeinek halálozási rátája ugyanis még a Cannibal Corpse-énál is magasabb. Csak míg utóbbi formáció – többek közt – George A. Romero műveiből inspirálódik, addig Joakim Bordénék a History Channelről.
A jelenleg legnépszerűbb svéd power metal alakulat tavaly sem szakított ezen tradícióval, The Great War című nagylemezüket ugyanis az első világháború ihlette. A Sabaton két olyan zenekar – az Apocalyptica és az Amarenthe – társaságában mutatja be új lemezét, akiknek magyarországi koncertjeik száma alapján szintén alanyi jogon járna a kettős állampolgárság. 
 
Jegyár: 12 900–14 900 Ft
 
kirsch
2020.01.13
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.