Kedvenc helyek

Kikeltető 2020

Budapest, TRIP Hajó, január 17. 19:00
Tavaly kezdetét vette a Kikeltető tehetségkutató selejtezője, mely során a szakmai zsűri mintegy 150 zenekarból 30-at válogatott be a shortlistbe. Ezúttal az abszolút kedvencek mutatkoznak be a TRIP hajó színpadán.
Fellép többek közt az alterockot pszichedéliával ötvöző Cataflamingo, a bevállaltan trash-popot játszó, dobgépes Dupla Eutanázia, az Exotic Girlfriend artpop-duó, az alternatív és punk elemekkel vegyített post-rockban utazó Quiet Kid & The Speakers, a leginkább energikus kísérleti technóként definiálható Untitled 99, valamint a zenekarát melankolikus-pszichedelikus szörf rockként aposztrofáló Thoma Dávid. 
 
Jegyár: 1000-2000 Ft 
Trooper
2020.01.13
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Külföldi kiállításkörképünk egyik izgalmas állomása: Tokióban magyar klasszikusok. Többek közt Munkácsy, Rippl-Rónai, Szinyei és Csontváry is a Treasures from Budapest című kiállításon. #szinyei #szinyeimersepal #lilaruhasno #kiallitas #tokio #treasuresfrombudapest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.