A NatGeón folytatódik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban

Bear Grylls ismét a Föld legegzotikusabb és legszélsőségesebb tájain feszegeti teljesítőképessége határait, és ezúttal ünnepelt hírességeket, vörös szőnyeghez szokott hollywoodi színészeket, modelleket, humoristákat is magával visz a vadonba.
A népszerű Bear Grylls: Sztárok a vadonban sorozat folytatódik, ezúttal azonban a National Geographic csatorna ad otthont a sorozat ötödik évadának. (A korábbi évadok a Discoveryn voltak láthatók.) A műsor távoli és egzotikus tájakra kalauzolja a nézőket, a természet szépségei mellett azonban a vadon veszélyes oldalát is megismerhetjük.  
 
Az epizódokban többek közt kalandos látogatást teszünk Panama krokodiloktól hemzsegő mocsaraiban, Szardínia víz alatti barlangjaiban, Izland legnagyobb gleccserének hasadékaiban és Arizona forró sivatagi kanyonjaiban. Ráadásul nem akármilyen kísérettel járhatjuk be ezeket a helyeket: világhírű színészekkel és televíziós személyiségekkel utazhatunk, akiknek azonban ki kell lépniük a komfortzónájukból, és legmélyebb félelmeiket legyőzve teljesíteni küldetésüket. Miután – sokszor a szó szoros értelmében – kidobták őket a semmi közepébe, Grylls-nek és vendégeinek az ösztöneikre, a tudásukra és kitartásukra kell hagyatkozniuk a túlélés érdekében. Bear Grylls olyan sztárokat és hírességeket avat be a túlélés mesterfogásaiba, mint például Brie Larson, Rob Riggle, Dave Bautista, Zachary Quinto, Cara Delevingne vagy Channing Tatum
 

 
Premier: január 23-tól csütörtökönként, 21 órakor a National Geographic műsorán! 
2020.01.21
|


Filmek a TV-ben
18:25
Nona
amerikai romantikus film, 2017
18:30
Macska-jaj
francia-jugoszláv-német romantikus vígjáték, 1998
18:40
Penge
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Mary és a varázsvirág
japán animációs film, 2017
18:50
SAGA - A holtak átka
amerikai kalandfilm, 2013
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
08:09
Tini titánok, harcra fel!
2013, V. évad, 1218. rész
08:12
Eperke legújabb kalandjai
I. évad, 22. rész
08:21
Csak lazán Scooby-Doo!
2015, I. évad, 2. rész: Fejetlenség
08:25
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
IV. évad, 413. rész: Hárman egy ellen
08:30
Holly Hobbie
I. évad, 9. rész: Freskó festő
Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.