Kedvenc helyek

Pest fölött az ég - Kamondy Ági projektje

[ alternative ]
Budapest, TRIP Hajó, január 30. 20:00
A népzene és a kóruséneklés felől érkező színész-énekesnőre szokás Laurie Anderson hazai kiadásaként is hivatkozni. Ám a jellegzetesen k-európai – amit akár közép-nirvániaiként is hívhatunk – dalai sajátos, összetéveszthetetlen ízt kapnak.
Az alternatív díva megfordult a Kolinda, az Európa Kiadó és az Orkesztra Luna soraiban is. Kiemelkedő volt Dalok Közép-Nirvániából című előadása, melyet most a Pest fölött az ég tetőz be. A darab kuplétól alterockon át operáig terjedő zenéjét Kamondy jegyzi, a szövegeket pedig rajta kívül Karafiáth Orsolya, Kiss Llászló, Li Jü császár, Müller Péter Sziámi és Simon Márton írták. Epikus keretbe foglalja az estet Ádám Rita és Roszik Hella (ének), Darvas Benedek (zongora), Keszei Krisztián (gitár), Vajdovich Árpád (bőgő), Gyenge Lajos (ütőhangszerek) és Dudás Zsombor (ütős) formációja. 
 
Jegyár: 3150-4050 Ft 
 
Air
2020.01.23
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.