Kedvenc helyek

PESTI ESTek: The Biebers, The Palace

[ funk / pop ]
Budapest, A38 Hajó, február 1. 19:45
Lassan itt az ideje, hogy lekapcsoljuk a fedélzeti hibernációt: a Nap körüli keringésünk sötét szakaszából immár kifelé suhanunk. Puskás Peti meghúzza a ravaszt és elindítja 2020-at; lassan 8 éve pályán lévő zenekara, a Biebers segítségével.
Hellosziaélet! Turnéindító tér-idő túrára készüljön, aki kihajózik – a Biebers legénységére bízva magát. A fagyos februárból a fülledt trópusokra fog csöppenni, ezzel párhuzamosan pedig hol a ’80-as évek csillogó komfortjával, hol pedig a csábító jövő szédítő hangképeivel fog kontaktust teremteni. A Sorry, a Valami mást és a Vár a holnap is a hajónaplóba kerül, akárcsak az Aki egyszer voltam című új tétel. Ezenkívül rég nem játszott dalokat is újratölt a csapat, akik előtt a kreatív, környezettudatos és vállaltan vegán The Palace áraszt dús Oxigént.  
 
Jegyár: 1990-2990 Ft 
 
Air
2020.01.23
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.