Kedvenc helyek

Taylor Swift őszintén vall táplálkozási zavaráról

A Sundance Filmfesztiválon csütörtök éjszaka bemutatott Miss Americana című dokumentumfilmben Taylor Swift elmeséli „mennyire egészségtelen volt a viszonya az ételekkel”.
A Netflix gyártásában készült dokumentumfilmben Swift elmondja, „nem tesz jót nekem, hogy minden nap látok magamról fotókat”, mert emiatt előfordul, hogy „ránézek egy képre, és az az érzésem támad, hogy túl nagynak látszik a hasam”. Időnként pedig megesik, hogy mások tesznek megjegyzést rá. „Ezek miatt időnként elkezdtem éheztetni magam egy kicsit – vagyis semmit nem ettem.” 
 
Az énekesnő a film kapcsán a Varietynek kifejtette: „nem tudtam, mennyire fogom kényelmetlenül érezni magam amiatt, hogy a testképemről beszélek és arról, amin keresztül mentem, vagyis, hogy mennyire egészségtelen volt a viszonyom az ételekkel az évek során” – mondta el. „Ez ugyanabból a pszichológiából ered, mint minden más az életemben: ha valaki megütögette a vállam, azt jónak fogtam fel, ha büntetést kaptam, azt rossznak. (…) Emlékszem, amikor 18 éves voltam, kerültem először egy magazin címlapjára. A főcím pedig ez volt »18 évesen terhes?«, csak azért, mert valami olyat viseltem, amiben nagyobbnak tűnt a hasam. Szóval ezt büntetésként éltem meg. (…) Azt hiszem, nem igazán akartam soha ezekről a dolgokról beszélni, és még mindig kényelmetlenül érzem magam tőle, de összességében van értelme, hogy bekerült a filmbe” – mondta el Swift.  
 
 
 
(Variety) 
2020.01.24
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.