Kedvenc helyek

Ariana Grande kibékült édesapjával

Legalábbis erre utal, hogy szülei közösen kísérték el az énekesnőt a tegnap megrendezett, 62. Grammy-díj-átadójára, ráadásul Ariana még a Thank U, Next című számának szövegét is megváltoztatta, hogy apja kedvében járjon.
A 26 éves énekesnő a gálára együtt érkezett anyjával, Joan Grandéval és apjával, Edward Buterával, akivel 2013-ban szakította meg a kapcsolatot. Szülei nemcsak a vörös szőnyegen voltak a közelében, de mellette is ültek a díjátadón. Ariana ugyan nem sokszor beszélt megromlott kapcsolatáról apjával, de egy 2014-es interjújában annyit elárult, hogy „a legnehezebb dolog volt, amivel addigi élete során szembe kellett néznie”. „Nagyon sok mindenben az apámra hasonlítok, és sokáig nem szerettem ezeket a dolgokat magamban. El kellett fogadnom, hogy rendben van, ha az ember nem jön ki valakivel, annak ellenére, hogy szereti” – mondta el akkor.  
 
A díjátadón – amin Ariana ugyan nem kapott díjat – több dalt is előadott, köztük a Thank U, Nextet, melynek szövegét megváltoztatva azt énekelte, hogy „I'll be thanking my dad because he is so awesome” (vagyis, „meg fogom köszönni apámnak, mert ő annyira klassz”), ezzel is jelezve, hogy rendeződik kettejük kapcsolata. 
 
(Daily Mail) 
2020.01.27
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.