Kedvenc helyek

Aesthetic Perfection (USA), Jadu (D)

[ industrial / pop ]
Budapest, Dürer Kert, február 9. 20:00
A Fekete Zaj elérte, hogy a Lindemann-turné szünnapján beugorjon hozzánk az industrial metal szuperduó mindkét előzenekara. A tengerentúliak inkább az ipari hangzásokat, míg a berliniek a – Rammsteinhez hasonlóan – a katonás rendet preferálják.
Daniel Graves énekes Elliott Berlin szintissel – aki teremin mellett húros hangszereket is megszólaltat – és Joe Letz dobossal alkotja a húszéves Aesthetic Perfectiont. A Los Angeles-i trió a hatodik albumát adta ki tavaly, Into the Black címen. Négy tagot – Jadula Laciny, Mats Björke, Ludvig Larsson, Pascal Lonsdorfer – számlál a berlini Jadu, mely a nevét a 31 éves frontasszonytól kölcsönözte. Külsőségeiben a Rammsteint idézi a Die Toten Hosen-vezérrel is kollaboráló hölgy, aki 2019-ben jelentette meg a Message from the enemy című korongot, tele militáns jelképekkel. 
 

 
Jegyár: 3990-4990 Ft 
Air
2020.01.30
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.