Kedvenc helyek

Frenk: Tudom Kivagyok – Lemezbemutató

[ pop ]
Budapest, A38 Hajó, február 8. 20:00
A nagyvárosi éjszakák rúzsfoltos sztalkere ismét bevetésen! A hiperkarma egykori dobosa amikor éppen nem a Braindogs, a Budapest Bár vagy a The Starmans kötelékében lép fel, akkor elegáns szóló produkciójára is igyekszik koncentrálni.
Tudom Kivagyok címmel rukkol elő új anyaggal Frenk, akinek ez már a hatodik saját kiadványa. A nyolc dalt a 43 éves zenekarvezető jegyzi, és a hangszerek zömét is ő játszotta fel a lemezre – így egy igazi szerelemgyerek született. Zenei orgazmust ígér a trubadúr azoknak, akik nem dőlnek be a hazugságoknak és a feltétel nélküli szeretetet gyakorolják. Korábbi slágereit is leporolja; illetve Bérczesi Róbert és Saiid (ex-Akkezdet Phiai) is fokozza a debüt összhatását. Igazi jutalomjáték lesz, ugyanis február 7-én Frenk is részt vesz a hiperkarma húszéves jubileumán. 
 
Jegyár: 2500-3500 Ft 
 
Air
2020.01.30
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.