Kedvenc helyek

Mordái – Lemezbemutató

[ folk rock ]
Budapest, A38 Hajó, február 13. 20:00
„A Mordái a 60-as, 70-es évek kísérletező magyar népzenei vonulatainak repertoárjából táplálkozó, útonálló folk-rock zenekar” – hogy ez pontosabban mit is jelent, arra Nóvé Soma karizmatikus személye adhat némi útmutatást.
A hazai neo-psych-rock Rózsa Sándora a Middlemist Red élén már a Betyárnóta feldolgozásával jelezte, hogy kincset talált. Folkzenei örökségünkből – főleg a Muzsikás munkásságából – merít Nóvé Soma ezen projektje, ám az amerikai Morphine zenekar tónusát is megidézi. Bő egy éve Népdalok címmel hozott ki egy szólóanyagot, melynek világa organikusan nőtt tovább nagylemezzé. Kapusi Viktor, Czitrom Ádám, Porteleki Áron, Klausz Ádám és Vértesi Ferenc visz még a balladai homályba, illetve egy bariton szaxofon és egy vokalista szekció teszi hátborzongatóbbá a debütöt. 
 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2020.02.06
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.