Kedvenc helyek

Justin Bieber számára áldás volt, hogy kiderült, Lyme-kórban szenved

Justin Bieber YouTube-on futó, The Dark Season című dokusorozatának legutóbbi epizódjában beszélt egészségügyi problémáiról és drogfüggőségéről, és arról, miért hálás, hogy kiderült Lyme-kórban szenved.
Az epizódban – amiben Bieber egy kezelésen vesz részt – elmeséli, hogy fizikális és mentális egészségügyi problémái, hogyan vezettek el oda, hogy egy sor tesztet végeztek el rajta tavaly év végén, amik során kiderült, hogy Lyme-kórban szenved, és hogy a diagnózisnak köszönhetően végre rájött, miért érezte magát annyira rosszul. Justin kitér arra is, hogy ez miért változtatta meg jobb irányba az életét. Elmondta, most minden erejével azon van, hogy jobban legyen, és nemcsak maga számára, hanem hogy a lehető legjobb férj, a legjobb apa, a legjobb barát lehessen, és persze a rajongói miatt is. Justin orvosai mellett felesége, Hailey is megszólal a videóban.  
 

 
(TMZ) 
 
2020.02.12
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.