Rekordidő alatt rendezték be Jimmyék kecóját

„Rendezd be Jimmyék kecóját” felkiáltással indított közösségi finanszírozási kampányt a StageHive-on egy fiatal hazai alkotócsapat, a NESSZ. A feltöltés, vagyis február 7-e óta máris példátlan sikert értek el vele hazai előadó-művészeti körökben.

Kapcsolódó cikkek

Kevesebb, mint öt nap alatt gyűjtötte össze a NESSZ alkotócsoport azt az összeget, amely első színházi bemutatójuk, a Nézz vissza haraggal díszletéhez szükséges. Az előadás létrejöttét az NKA is támogatta, de a minőségi alkotómunkához szükséges anyagi háttér előteremtését közösségi finanszírozás segítségével szerették volna kiegészíteni. Ehhez a tavalyi évben indult előadó-művészeti közösségi platformot, a StageHive-ot hívták segítségül. A kampány célja, hogy a közönség támogatásával összegyűlt pénzből a csapat berendezhesse Jimmyék lakását, vagyis, hogy meg tudják venni a díszletelemeket, kellékeket, és jelmezeket vásárolhassanak. 555 eurót tűztek ki célul, a közösségi finanszírozás szabályainak megfelelően pedig cserébe változatos ajándékokat – személyre szóló videóüzenetet, kitűzőt, az előadásra szóló jegyet és próbalátogatást – ajánlottak fel a támogatóknak.
 

 
A Nézz vissza haraggal produkciót Pigler Bence rendezi, a szerepeket Barna Zsombor, Osváth Judit, Pájer Alma Virág, Tzafetás Benjámin és Kerekes József alakítják.
 
2020.02.18
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.