Kedvenc helyek

Innellea (D) + Guy Mantzur (IL)

[ house / techno ]
Budapest, Cinema Hall, február 29. 23:00
A We Are Cre8tion, a Playground Events és a W3 Events összefogott, hogy közös télűzést kanyarítson. A szökőnapot nemcsak az Innellea debütje teszi majd emlékezetessé, de a müncheni székhelyű Plattenbank kiadó izraeli tulaja is pörgetni fog.
Tech- és progressive house is lapul a tel-avivi producer feszes lemeztáskájában, aki hipnotikus szettjeivel nemcsak a világhírű The Cat & The Dog klub közönségét zsongította már, de három éve például Hernan Cattaneóval tolta egy pultban, méghozzá az utánozhatatlan Burning Man fesztiválon. Olykor hétórás szetteket is vállal a Tomorrowlanden és Ibizán is ügyködő DJ, akit a müncheni páros jól ellenpontoz. Az Afterlife, a Diynamic és az Innervisions címke is hozta már ki a dallamos technóban utazó duó cuccait; hazai részről pedig Chriss Ronson, Kühl és Metha pakol. 
 
Jegyár: 4000-8000 Ft 
 
Air
2020.02.19
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.