Kedvenc helyek

Kelis (USA)

[ hiphop / r&b ]
Budapest, Akvárium Klub, március 3. 19:00
Két évtizede már annak, hogy Kaleidoscope című, bemutatkozó albumát útjára bocsátotta Kelis Rogers. Az 1999-es debüt után négy évvel indult be igazán a Bossy hölgy karrierje: a 2003-as Tastyt megkajálta a világ, és azóta is szívesen repetázik belőle.
A Milkshake és a Trick me című örök slágereivel is érkezik a 40 éves harlemi díva, akinek kollaborációs listáján olyan nevek szerepelnek, mint Pharrell Williams, Busta Rhymes, Calvin Harris, Timo Maas, Björk, Enrique Iglesias vagy a No Doubt. A Grammy-jelölt dalszerző-énekesnő négy éve adta ki Food című, hatodik albumát, mely tele van retró hangzást biztosító fúvósokkal. Időközben két gyermeke született, illetve hivatásos séffé is avanzsált. Szakácskönyvvel és tévéműsorral (Saucy and Sweet) jelentkezett, bónuszban Cake néven saját ruhamárkával is előállt. 
 
Jegyár: 7900-10 900 Ft 
Air
2020.02.19
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.