Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Che Sudaka (ES)

[ reggae / world music ]
Budapest, A38 Hajó, március 18. 20:00
Argentin és kolumbiai vándorok találtak új hazára, és 2002-ben megszületett Spanyolország válasza a franciák büszkeségére, a Manu Chaóra. Ötödjére tér már vissza a négyfős kompánia, hogy nyolc év után ismét felvehessük velük a Conectandót.
A Barcelonában héderező munkanélküli külföldiek 18 éve utcazenével kezdték elütni az időt. Az akusztikus gitáros megszólalást nem csak latin ízekkel fűszerezték: ska, salsa, reggae, dub és punk is megfér náluk egy csárdában. Kilenc album és másfél ezer koncert hirdeti az életörömöt, amit árasztanak: hol mulattatnak, hol a hozzájuk hasonló háttérből érkezők problémáit artikulálják. Lemezeiken dolgoztak Gambeattel és a Karamelo Santóval, a Gogol Bordello pedig előzenekarként cipelte magával a kvarettet. Szívet melengető, hogy a Mentira Politica című klipjük nálunk forgott! 
 
Jegyár: 3500-3900 Ft 
 
Air
2020.02.19
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.