Kedvenc helyek

Késsel fenyegették meg az utcán Harry Stylest

Kirabolták és késsel fenyegették meg Harry Stylest Londonban. A korábbi One Direction-sztár egyik barátja a brit Sun napilapnak mesélt az esetről.
Stylest az észak-londoni Hamsteadben állították meg Valentin-nap éjszakáján, és késsel fenyegetve követelték tőle, hogy adja oda az összes nála lévő pénzt. Az énekes barátja elmondta, hogy Styles „valójában nagyon lazán viselkedett, gyorsan odaadta a támadónak a pénzt, hogy minél előbb túl legyen rajta. Bár érthetően megrázta, ami vele történt.” Lélekjelenlétének köszönhetően az énekesnek nem esett baja. 
 
(The Sun) 
2020.02.19
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.