Kedvenc helyek

F*ck Plastic Waste Karnevál: PASO, Kaukázus

[ alternative / ska ]
Budapest, Barba Negra Music Club, február 28. 19:30
F*ck Plastic Waste Karnevál néven télűző-tavaszcsalogató jelmezbált rendez két hazai fesztiválkedvenc. Az est témája az egyszer használatos műanyagok betiltása, melyek ugyanúgy a bögyében vannak a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, mint Janóéknak.
Csak a Dunán naponta 4,2 tonna műanyag hulladék utazik – ez jusson eszünkbe, mikor a helyszínre tartunk. A Greenpeace védnöksége alatt álló estet fél 9-től a Kaukázus honvédei kezdik, mely zenekar időtlen idők (2002) óta a szívén viseli környezetünk megóvását. 22:30-tól a nyolcfős PASO lép a színpadra – a 17 éve fennálló csapat jóvoltából a Travelling Man és a Return is a recycle-ért fog szólni, illetve hogy az eldobható plasztik zacskók végre indexre kerüljenek. Megkapó installáció, környezetkímélő eszközök és re-poharak várják az okosan bulizni vágyókat. 
 
Jegyár: 2500-4000 Ft 
MangaLiza
2020.02.20
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.