Kedvenc helyek

Papa Roach (USA), Hollywood Undead (USA), Ice Nine Kills (USA)

[ hiphop / metal ]
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, március 4. 18:00
Egyes szakvélemények szerint a csótányok még egy atomháborút is képesek lennének átvészelni, nemhogy egy zenei irányzat kimúlását.
A Papa Roach azon kevesek közé tartozik, akik különösebb népszerűségvesztés nélkül vészelték át a nu metal hullám csendes elmúlását, ez persze annak (is) köszönhető, hogy képesek voltak váltani, és folyamatosan korszerűsítették hangzásukat. A tavalyi Volt fesztiválos koncert után Jacoby Shaddixék egy önálló gigakoncertre készülnek, ahol a „régi” alapvetéseké lesz a főszerep. A turnén vendégük a húzós rap-rockban utazó Hollywood Undead és a horrortémákat előszeretettel boncolgató, metalcore-os Ice Nine Kills. 
 

 
Jegyár: 9000 Ft-14 000 Ft 
 
kirsch
2020.02.20
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.