Kedvenc helyek

Myrath (TN) – The Magical Tour 2020

[ metal / progressive ]
Budapest, Dürer Kert, március 1. 19:00
Bevalljuk töredelmesen: a tunéziai metálszínérrel kapcsolatos műveltségünk nem kevés kívánnivalót hagy maga után, a Myrath neve azonban annak ellenére is fogalom, hogy a zenekar nem tekinthet vissza több évtizedes múltra.
A banda mellesleg X-Tazy néven kezdte pályafutását, amit aztán 2005-ben – nagyon bölcs döntéstől vezérelve – megváltoztatott. A csapat előszeretettel ötvözi a közel-keleti dallamokat a technikás megoldásokkal, ugyanakkor a már-már poposan slágeres dallamok is a Myrath védjegyei közé tartoznak. Hatodik nagylemezük tavaly jelent meg Shehili címmel, ezúttal ezt az anyagot mutatják be turnéjuk budapesti állomásán. 
 
Jegyár: 6000 Ft, elővét 5000 Ft 
 
Trooper
2020.02.20
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.