Most már tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet!

Az Uncharted című film elkészülésének története legalább olyan kalandos, mint maga a játék, amelyen a film története alapul. Szerencsére, Tom Holland (aka Pókember) nagy rajongója a forgatókönyvnek, és nagyon régóta küzd azért, hogy eljátszhassa a film főszerepét.
Az évek óta húzódó projektet több rendezővel is hírbe hozták, ám most úgy néz ki, végre összejön a forgatás. Pár napja Holland azt nyilatkozta, hogy négy héten belül elkezdődik a filmezés, a rendező pedig a Venom és a Zombieland-filmek alkotója, Ruben Fleischer lesz. 
 
Régen szó volt róla, hogy a videojáték-sorozat nagy rajongója, Mark Wahlberg alakítja majd a kalandor természetű felfedezőt és kincskeresőt, Nathan Drake-et, erről azonban a késlekedés és a kora miatt lecsúszott, viszont övé a másik főszerep: ő lesz a hű haver, Sully. 
 
Tom Holland mindig lefegyverző lelkesedéssel beszél a szerepeiről: most azt nyilatkozta, hogy a forgatókönyv jobb, mint amit valaha olvasott, és az elkészült filmet mindenki élvezni fogja: az is, aki játszott már az Uncharteddel, és az is, aki még soha: a film ugyanis a figura eredettörténete lesz. Jövőre a mozikban – remélhetőleg! 
 
IC Press
2020.02.21
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
23:45
Az ördög maga
amerikai thriller, 1997
00:15
Whiplash
amerikai dráma, 2014
00:30
Az égbolt minden istene
francia sci-fi horror, 2018
00:30
A hírnök
amerikai thriller, 2007
00:45
A zombik lázadása
amerikai horror, 2012
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.