Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Jetlag lemezbemutató, Hello Panda

[ alternative / electro / pop / rap ]
Budapest, A38 Hajó, március 21. 20:00
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit. A fesztiválokat és klubokat rendre megszállják, de a rádiós frekvenciákon is sűrűn elcsíphetjük az új anyaggal érkező csapatot.
Döbbenet, hogy repül az idő: Molnár Tamás és Czoller Bence pilóták ötfős zenekara lassan négy éve már, hogy szárnyra kelt, és most második albumuk gördül ki a hangárból. Azóta forogtak klipjeik sarki fényben Izlandon, berlini kémbázison, de kínai Szivárványhegyek közt is, és a 2018-as Strand fesztivál himnuszát is ez a formáció jegyzi. Bizonyos slágereket újra hangszerelnek, és állat leejtő vizuállal mutatják meg az Újvilág című friss lemezük dalait. A behajózást Peter John Kiss énekes és Somogyvári Dániel producer szőnyegbombázó alter-rap duója kezdi. 
 

 
Jegyár: 2999 Ft 
Air
2020.02.24
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.