Megvan a koronavírus első hollywoodi áldozata

Nem kell aggódni, nem egy személyről, csak egy filmről van szó: a Mission: Impossible új részének forgatását kellett elhalasztani.
A Mission: Impossible hetedik részéhez a stábnak Olaszország északi részén, Velencében kellene forgatni, csakhogy a vírus miatt bevezetett korlátozások és a karantén ezt túl rizikóssá teszik, és nyilván Tom Cruise sem akarja megkockáztatni, hogy hetekre/hónapokra karanténba zárják. A film stábja ezért úgy döntött, hogy a helyzet stabilizálódásáig felfüggesztik a forgatást, a stábtagokat pedig biztonsági okokból inkább hazaengedik. A Paramountot még az ág is húzza: a koronavírus miatt most kellett elhalasztani a Sonic, a sündisznó című filmjük kínai bemutatóját. A Mission: Impossible hetedik részét egyszerre forgatják a nyolcadikkal, és az eredeti terv az volt, hogy a hetediket 2021 júliusában, míg a nyolcadikat 2022 augusztusában engedik majd mozikba. Egyelőre nincs hír arról, hogy a történtek befolyásolják-e a premierdátumokat. 
 
(variety.com) 
2020.02.25
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:05
Cecelia Ahern: Két lépés a menny
német romantikus film, 2013
18:25
Egy utolsó üzlet
finn film, 2018
18:40
V mint vérbosszú
amerikai-német politikai thriller, 2005
18:45
A lövés utáni csend
német film, 2000
18:50
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1977
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.