Megvan a koronavírus első hollywoodi áldozata

Nem kell aggódni, nem egy személyről, csak egy filmről van szó: a Mission: Impossible új részének forgatását kellett elhalasztani.
A Mission: Impossible hetedik részéhez a stábnak Olaszország északi részén, Velencében kellene forgatni, csakhogy a vírus miatt bevezetett korlátozások és a karantén ezt túl rizikóssá teszik, és nyilván Tom Cruise sem akarja megkockáztatni, hogy hetekre/hónapokra karanténba zárják. A film stábja ezért úgy döntött, hogy a helyzet stabilizálódásáig felfüggesztik a forgatást, a stábtagokat pedig biztonsági okokból inkább hazaengedik. A Paramountot még az ág is húzza: a koronavírus miatt most kellett elhalasztani a Sonic, a sündisznó című filmjük kínai bemutatóját. A Mission: Impossible hetedik részét egyszerre forgatják a nyolcadikkal, és az eredeti terv az volt, hogy a hetediket 2021 júliusában, míg a nyolcadikat 2022 augusztusában engedik majd mozikba. Egyelőre nincs hír arról, hogy a történtek befolyásolják-e a premierdátumokat. 
 
(variety.com) 
2020.02.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.