Kedvenc helyek

Magashegyi Underground „Ezer erdőˮ 10 éves újrajátszó koncert

[ alternative / pop ]
Budapest, Akvárium Klub, március 7. 20:00
Éppen egy évtizede annak, hogy napvilágot látott a Magashegyi Underground Ezer erdő című, bemutatkozó albuma. A fővárosi under- és overground itt végleg a szívébe zárta Bocskor Bíborkáékat, miután a Szeplős váll és az Anglia már fogalommá vált.
Érkezz akár Metróhuzattal a Deák térre, vagy mint akire ráfér egy kiadós Szívtakarítás, konfettieső biztosan lesz a nosztalgiabulinak egyáltalán nem nevezhető, újrajátszó koncerten. A 2010-ben íródott, kedves dalok máig hatnak, aztán viszont jó ideig nem kerülnek elő. Már szépen körvonalazódik, hogy a frontasszony június folyamán anyai örömök elé néz, így a Nyár, némafilm pláne aktuálissá válik. Fodor Máriusz alapító-billentyűs és Tariska Szabolcs – aki számos dalszöveget jegyez – nélkül nem volna teljes a retrospektív est, ami Szerelemtablettaként fog hatni. 
 
Jegyár: 2500-3000 Ft 
 

Air
2020.02.26
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.