Kedvenc helyek

Budapest Calling & Cinema Hall present YOTTO (FN)

[ house ]
Budapest, Cinema Hall, március 7. 23:00
A finnek korántsem számítanak akkora elektronikus zenei nagyhatalomnak, mint svéd szomszédaik, ám ne mondjunk le végleg észak ezen szegletéről sem. Itt van például Helsinkiből Otto Yliperttula, akinek trackjeit Sasha és Laurent Garnier is pörgeti.
Két éve járt itt Finnország nagy ígérete, aki valóra is váltotta pár álmát azóta. 2018-ban a Chemicals révén robbant be, és nemrég Hyperfall címen jött ki albuma. Saját kiadót is jegyez már, Odd One Out néven a 33 éves producer, akiben Paul Oakenfold és Pete Tong is meglátta a tehetséget. Hazájában megcsípte a „2019 legjobb elektronikus zenei produkciója” címet, plusz Gorillaz, Röyksopp és Coldplay remixek is jelzik útját. A ráhangolódást az Anjunadeep címkétől egy szintén szépreményű duó, a Tinlicker végzi majd, de az Indigo Theory is tiszteletét teszi. 
 
Jegyár: 2990-7990 Ft 
Air
2020.02.26
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.