Kedvenc helyek

Justin Bieber megdöntötte Elvis rekordját

Justin Bieber megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját, miután legutóbbi, Changes című albuma a Billboard-lista első helyén landolt. Ezzel Bieber lett a legfiatalabb popsztár, akinek hét albuma is felkerült az amerikai toplista élére.
Presley 1961-ben, 26 évesen állította fel a rekordot, amikor hetedik albuma, a Blue Hawaii number one lett. Bieber, aki 16 évesen debütált My World 2.0 anyagával 2010-ben, most 25 éves. A kanadai énekesnek a vegyes kritikai fogadtatást kapott Changes előtt 2015-ben jelent meg Purpose című albuma. Az amerikai Billboard-lista első helyét immár hetedszer megszerző Bieber február elején kijelentette, szeretné megvédeni Billie Eilish-t a hírnév hátulütőitől, nehogy ugyanazokba a csapdákba essen, mint ő anno, amikor fiatal tinédzserként híressé vált. 
 
(NME) 
 
2020.02.26
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.