Kedvenc helyek

Kiakadtak a nézők Whitney Houston hologramkoncertjén

Február 25-én indult el az Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour, melynek első állomása az angliai Sheffield volt, ám a nézők reakciói alapján a különleges koncerttel nem feltétlenül volt minden rendben.
A koncerten a Whitney digitális reinkarnációját élő zenészek és táncosok segítik, miközben az énekesnő legnagyobb dalai hallhatók, így a How Will I Know, a Greatest Love of All vagy az I Wanna Dance With Somebody. A premier után az egyik néző, ezt írta a Twitteren: „nem hiszem el, hogy elmentem megnézni Whitney Houston hologramját – nagyon beteg.” A Mirror kritikusa, Alun Palmer pedig így foglalta össze az élményt: „Életében az összes körülötte lévő ember kihasználta Whitney Houstont. Akkor miért változtatna ezen a halála, amikor még mindig lehet belőle pénzt csinálni? (…) Pedig bármelyik horrorfilmrajongó elmondhatja, sosem végződik jól, ha egy halott visszatér az élők közé. Valószínűleg legjobb lenne hagyni, hogy békében nyugodhassanak a sztárok is.” 
 
Whitney unokatestvére, Dionne Warwick már korábban elmondta, mennyire zavarja a hologramkoncert ötlete, és megpróbált tenni annak érdekében, hogy ne mutathassák be. Az előadás az énekesnő vagyonkezelője és a Base Hologram közreműködésében jött létre.  
 
Érdekesség, hogy a klasszikus zene világában is nemrég mutattak be egy előadást. A múlt héten Maria Callas operalegenda holografikus klónját láthatták a nézők a vancouveri Orpheum Theatre-ben, amiről a kanadai Globe azt írta, hogy „menő, de furcsa látványosság” volt.  
 
Whitney Houston hologramturnéjának 26 európai állomása után ősszel érkezik majd meg Amerikába.
 
(New York Post) 
 
2020.02.26
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.