Kedvenc helyek

Kvelertak (NOR), Planet Of Zeus (GRE), Blood Command (NOR)

[ metal / punk / rock ]
Budapest, Dürer Kert, március 10. 19:00
Norvégiában a black metal az antiszociális zenerajongók népzenéje, ugyanakkor a Turbonegro és a Gluecifer által (egykor) képviselt rock’n’roll is az underground kultúra meghatározó része.
Ezen két műfaj házasságából született az a kiváltképp bájos torzszülött, mely a 2010-es évek elején a Kvelertak védjegyévé vált. Akárcsak a három gitár, mely még kaotikusabbá tette a csapat fürdőszobafelújítás-kompatibilis hangzását. A Kvelertak élére 2018-ban új frontember került, a február 14-én napvilágot látott Splid albumon immár Ivar Nikolaisen andalító hangja hallható. A zenekar ezt az anyagot mutatja be a szintén norvég Blood Command és a görög Planet Of Zeus társaságában. 
 
Jegyár: 7000 Ft, elővét: 6000 Ft 
kirsch
2020.02.27
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.