Nyerj páros jegyet a BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum c. kiállításra!

Mi van a bőrünk alatt? A BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését, különböző szerepeit és egyediségének lenyűgöző nagyszerűségét.
Magyarországon 2020-ban egy új Bodies kiállítás nyílik a Bálna első emeletén mintegy 1500 m2-en, amely más megközelítésből más és más testeken keresztül mutatja meg nekünk mennyire bonyolult, de egyben tökéletesen megalkotott világ az emberi szervezet. A tárlat nem hiába kapta meg a 2.0. alcímet, mivel eddig nem látott új, egyedi, speciális, kivételes testek kerülnek bemutatásra. 
 
A BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum egy tudományos, oktató kiállítás, ami mintegy 200 preparált szervet és egész testet mutat be az érdeklődők számára, melyek mindegyike úgynevezett „plasztinációs” eljárással lett megőrizve az utókor számára. A kiállítás segítségével betekintést nyerünk a bőrünk alá, feltárva saját testünk felépítését és összetettségét. A Bodies 2.0 kiállítás valódi, egykor élő emberi testeket és szerveket mutat be, ezáltal a látogatók első kézből tekinthetik meg azt, ami általában csak doktorok és tudósok „kiváltsága”. 
 
Helyszín: Bálna
 
Időpont: május 31-ig
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a kiállításra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(10 kép)
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, február 17. - április 26.
 
Budapest, Belvárosi Színház, április 8. 20:00
 
Dunavarsány, KOMO-SKY 51-es bázis, március 15. - október 31.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.