Anthony Mackie szerint az igazi filmkészítők ma már streamingre dolgoznak

A színész új sorozatát, a Valós halál második évadát népszerűsíti, és ennek kapcsán fejtette ki a nézeteit a mozi kontra streaming kérdésben.
Ugyan a színész a világ legsikeresebb filmes franchise-ának, a Marvel univerzumnak a része Sólyomként, szerinte ma már a valódi filmkészítők a streamingszolgáltatóknak dolgoznak, a mozikban pedig csak százmillió dollár feletti, vagy kétmillió dollár alatti büdzséből készült filmeket lehet nézni. Mackie szerint azok a filmek, amiken felnőttünk, a mai mozis viszonyok között már nem készülhetnének el, mert ha nem Marvel, DC vagy Star Wars filmről van szó, a stúdiók pénztárcája zárva marad. A színész részben a mozihálózatokat hibáztatja ezért, akik rendkívüli mértékben megemelték az áraikat, így a nézők inkább a kockázatkerülő magatartást választják, és csak a tutira ülnek be a moziterembe. Mackie szerint, ha például ő elviszi a családját mozizni, és vesz nekik üdítőt és rágcsálnivalót, lazán ott hagy 115 dollárt, ami nagyon sok, miközben odahaza tíz dollárjába kerül a családnak egy egész havi streamingelőfizetés, és a rágcsa is sokkal olcsóbb. A színész szerint még ma is készülnek kiváló filmek, de ezek többségét már nem a mozivásznon, hanem a streamingválasztékban láthatjuk. 
 
(slashfilm.com) 
2020.02.28
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:30
Váltságdíj
amerikai akcióthriller, 1996
18:40
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
amerikai sci-fi (ism.), 2011
18:45
James Bond: Dr. No
angol akciófilm, 1962
18:50
Gyilkos lövés
amerikai thriller, 1988
18:50
A csendestárs
amerikai vígjáték, 1996
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.