Kedvenc helyek

Taylor Swift szó szerint férfivá változott legújabb videoklipjében

Taylor Swift legújabb, The Man című videójában felismerhetetlenné maszkírozva alakítja a főhőst, egy visszataszító, egoista üzletembert. A fantasztikus videót maga Swift írta és rendezte.
Az énekesnő egy sekélyes, önző üzletembert alakít legújabb videójában, amiben kigúnyolja Leonardo DiCapriót, feleleveníti John McEnroe híres 1981-es wimbledoni kiborulását (akinek mindenki elnézte ezt, ellentétben Serena Willimasszel), és számos alkalommal utalgat Kanye Westtel és Scooter Braunnal való csatáira, miközben rávilágít az egész show-biznisz szexizmusára, felszínességére és képmutatására. 
 
A videóban egyszer megszólaló férfi hangját Dwayne „Szikla” Johnson kölcsönözte, a teniszbírót Swift apja alakítja, egy másik teniszezőt pedig a legtöbb TikTok-követővel büszkélkedő, 17 éves Loren Gray. 
 
A videót maga Swift írta és rendezte, és ahogy a stáblista végén olvasható: az ő tulajdona. Ez nem véletlen, hiszen amikor 2018-ban kiadót váltott, megszerezte a jogokat az összes új master felvételére. A korábbi lemezein szereplő dalok tulajdonosa ugyanis Scooter Braun, aki egy 300 millió dolláros szerződést kötött az énekesnő tudta nélkül. 
 

 
(Daily Mail) 
 
2020.02.28
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.