Kedvenc helyek

Taylor Swift szó szerint férfivá változott legújabb videoklipjében

Taylor Swift legújabb, The Man című videójában felismerhetetlenné maszkírozva alakítja a főhőst, egy visszataszító, egoista üzletembert. A fantasztikus videót maga Swift írta és rendezte.
Az énekesnő egy sekélyes, önző üzletembert alakít legújabb videójában, amiben kigúnyolja Leonardo DiCapriót, feleleveníti John McEnroe híres 1981-es wimbledoni kiborulását (akinek mindenki elnézte ezt, ellentétben Serena Willimasszel), és számos alkalommal utalgat Kanye Westtel és Scooter Braunnal való csatáira, miközben rávilágít az egész show-biznisz szexizmusára, felszínességére és képmutatására. 
 
A videóban egyszer megszólaló férfi hangját Dwayne „Szikla” Johnson kölcsönözte, a teniszbírót Swift apja alakítja, egy másik teniszezőt pedig a legtöbb TikTok-követővel büszkélkedő, 17 éves Loren Gray. 
 
A videót maga Swift írta és rendezte, és ahogy a stáblista végén olvasható: az ő tulajdona. Ez nem véletlen, hiszen amikor 2018-ban kiadót váltott, megszerezte a jogokat az összes új master felvételére. A korábbi lemezein szereplő dalok tulajdonosa ugyanis Scooter Braun, aki egy 300 millió dolláros szerződést kötött az énekesnő tudta nélkül. 
 

 
(Daily Mail) 
 
2020.02.28
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.