Az év első nagy horrorsikere A láthatatlan ember

A Blumhouse mindössze 7 millió dollárt költött a film elkészítésére, és a hétvégén lazán megszerezte az amerikai filmes toplista első helyét.
A filmstúdiók már Amerikában is rettegve lesik a koronavírusról szóló híreket, ugyanis mindenki attól tart, hogy ha beüt a krach, akkor az olyan közösségi szórakozóhelyek, mint a mozi, ott lesznek az első áldozatok között. Egyelőre azonban minden a legnagyobb rendben, ugyanis a Universal által forgalmazott A láthatatlan ember három nap alatt 29 millió dollárt termelt, ami egy ennyire olcsó, A-kategóriás sztár nélküli (Elisabeth Moss inkább jó nevű karakterszínész, és a független filmes fronton bejáratott név) filmtől igazán kiváló eredmény. A film a nemzetközi porondon is keresett húszmillió dollárt, így nem csoda, hogy a gyártó Blumhouse úgynevezett first look dealt (egy szerződés, ami szerint az alkotó minden új projektjét először egy adott stúdiónak ajánlja fel) kötött Leigh Whannell rendezővel.  
 
(variety.com) 
2020.03.02
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Koronát Izabellnek
német vígjáték, 2006
18:25
A melltartó
német vígjáték, 2018
18:30
Star Trek: Sötétségben
amerikai sci-fi, 2013
18:35
Atomcsapda
amerikai-angol-német filmdráma, 2002
18:35
Phillips kapitány
amerikai thriller, 2013
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.