Kedvenc helyek

Madonna sérülés miatt ismét kénytelen volt lemondani egy koncertet

Sérülés miatt Madonna lemondta március 1-jei párizsi koncertjét, amit ismét órákkal tervezett színpadra lépése előtt az Instagramon jelentette be.
Madonna március 1-jén, koncertje előtt pár órával írta ki közösségi média oldalára, hogy „ágyban kell maradnia” néhány napig. A 61 éves énekesnő két nappal korábban a párizsi Le Gran Rexben tartott koncerten sérült meg, amikor a színpadon leesett egy székről. A brit Metro napilap megkereste Madonna stábját, ahonnan azt az információt kapták, hogy az énekesnő hónapok óta küzd térd- és csípősérülésekkel, és napi hat órán át vesz részt kezeléseken és gyógytornán, hogy csökkentse a sérüléseivel járó fájdalmakat. A lassan végéhez közeledő a 79 állomásos Madame X turné során eddig 15. fellépést mondott le az énekesnő, aki, hogy befejezhesse a turnét, még a magas sarkú fellépőcipőit is laposra cserélte, és néhány nehéz részt is megváltoztatott a show-ban.  
 
(metro.co.uk) 
2020.03.02
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.