Kedvenc helyek

Rockstars Not Dead – The 80’s Movie Night

[ glam / rock ]
Budapest, Dürer Kert, március 13. 19:00
Vannak filmes betétdalok, melyek hasonló hatást gyakorolnak a VHS-korszak generációjára, mint a vegytiszta kapszaicinból előállított paprikaspray. A különbség csupán annyi, hogy ezek hatására a könnyzápor mellé nem a fájdalom, hanem a nosztalgikus boldogság érzete társul.
Ilyen pl. az Eye Of The Tiger (Rocky III.) és a Burning Heart (Rocky IV.) a Survirortől, az Angel Of The City (Cobra) Robert Teppertől, a Ghostbusters-főcímdal Ray Parkertől, vagy a Princes Of The Universe (Hegylakó) a Queentől. Többek között ezen klasszikusok is elhangzanak a Rockstars Not Dead projekt jóvoltából, akik ezúttal a Classic Tribute Feszten lépnek fel. 
 
Jegyár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft
kirsch
2020.03.04
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.