Kedvenc helyek

Harry Styles reagált: csak haverok Adele-lel

Idén januárban röppent fel a hír, hogy Harry Styles és Adele kapcsolata esetleg több is lehet szimpla barátságnál, miután lefényképezték őket, ahogy együtt nyaraltak a Virgin-szigeteken.
Mivel Styles és Adele korában ritkán mutatkozott együtt, és jelenleg mindketten szinglik, mindenki arra gondolt, hogy kapcsolatuk több lehet barátságnál. Ezt cáfolta most meg Harry Howard Stern reggeli műsorában, a Sirius XM-en, ahol azt állította, csak nagyon jó haverok Adele-lel. A kapcsolatukat firtató kérdésre egészen pontosan így válaszolt: „Szerintem ez csak olyan, mint amikor két zenész együtt lóg. Vagy járnak, vagy közösen vesznek fel valamit” – mondta el Styles, ami viszont azt sugallhatja, hogy közösen dolgoznak valamin.  
 
(metro.co.uk) 
2020.03.03
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.