Kedvenc helyek

Kanye West lánya ellopta a show-t apja divatbemutatóján

Kanye West hatéves lánya, North fellépett apja párizsi divathéten tartott bemutatóján. Miközben a Yeezy új darabjait mutatták be a modellek, North énekelt és rappelt a háttérben.
A nézők közt természetesen ott ült North büszke édesanyja, Kim Kardashian, nagynénje, Kourtney Kardashian és unokatestvére, Penelope Disick is. North West egyébként gyakori fellépője az apja és Jason White által 2019-ben elindított Sunday Service Choir nevű gospelkórusnak is, így nem először énekelt közönség előtt. A mostani fellépésén a szintén hatéves Insta-sztár, ZaZa egyik dalát „remixelte”.  
 
(MSN) 
 
2020.03.03
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.