Antonio Banderasszal próbálják megmenteni az Uncharted filmet

Ha létezik elátkozott film, akkor azt úgy hívják, hogy Uncharted. Egy számítógépes játék filmváltozata, ami már évek óta készül, és úgy váltakoznak benne a szereplők és rendezők, mint a vendégek egy étterem asztalánál. Most új ember csatlakozott.
Tom Holland már régóta vár arra, hogy egyszer végre beinduljon az Uncharted filmváltozatának forgatása, és a sok megpróbáltatás után végre tényleg reménykedhet. A Sonynál most az első Venommal sikert arató Ruben Fleischert bízták meg az adaptációval, és egyre több színészt is szerződtetnek, ami biztató jel, talán most végre tényleg elkezdik majd a forgatást. A legújabb hírek szerint Antonio Banderast is szerződtették a kincskeresős kalandhoz, de azt egyelőre még nem árulták el, milyen karaktert bíztak rá. Jelenleg a Sony egy jövő márciusi időpontot foglalt le az Uncharted premierjéhez, de ahhoz, hogy ezt tartani tudják, nagyon gyorsan el kéne kezdeniük forgatni. 
 
(variety.com) 
2020.03.03
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
A pokol előszobája
német romantikus vígjáték, 2009
18:25
A holnapember
amerikai romantikus film, 2019
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Vicces Maca
angol vígjáték, 2017
18:45
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.