Az Előre nyerte a hétvégét, a koronavírus egyelőre nem tántorítja el az embereket a mozizástól

Nem volt túl fényes hétvége az amerikai mozikban, de a szakértők egyelőre a filmeket, és nem a koronavírust okolják emiatt.

Kapcsolódó cikkek

A hétvége nagy premierje a Disney/Pixar Előre című animációs filmje volt, ami három nap alatt 40 millió dollárt szedett össze, ami egy új Pixar filmtől nem túl acélos teljesítmény, bár tény, hogy a teljesen új, eredeti címeik sokszor ebben a tartományban nyitnak. A Coco annak idején 50 millió dollárt hozott, a Dínó tesó pedig 39 milliót a stúdiónak az első hétvégén, és mivel a filmmel elégedett a nézők, de annyira azért nem rajonganak érte, a kissé gyengébb szereplést egyelőre nem a koronavírus-pánik számlájára írják. Ben Affleck visszatérő drámája, a The Way Back 8,5 millió dollárt hozott, ami kisebb csalódás. Az egyetlen igazán jó hír, hogy a múlt hét nyertese, A láthatatlan ember csak 46%-ot esett, így már túllépte az ötvenmillió dolláros bevételt, ami egy hétmillióból készült filmtől igazán szép teljesítmény. 
 
(boxofficemojo.com)
2020.03.09
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
A pokol előszobája
német romantikus vígjáték, 2009
18:25
A holnapember
amerikai romantikus film, 2019
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Vicces Maca
angol vígjáték, 2017
18:45
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.