Kedvenc helyek

IDEGEN x The Pontiac közös születésnap

[ alternative / blues ]
Budapest, Dürer Kert, március 20. 20:00
Egyre ismerősebben cseng az alternatív körökben az IDEGEN zenekar neve, és a szintén négy tagot számláló The Pontiac hallatán sem csak a veterán autók kedvelői kapják fel a fejüket, hanem a blues-rock-pop iránt fogékony vájt fülűek is.
A 2016-ban megjelent IDI két éve adta ki a Holdról indul Napra ér című lemezét, mely „olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt”. Kunics Olivérék – azaz Galgóczi Olivér gitáros, Langó Ádám perkás és Dencs Dominik dobos – volt már az Esti Kornél és a 30Y előzenekara is, most pedig a Bob Dylan-/Jimi Hendrix-feldolgozással szintet lépett Pontiac a társuk. Az All Along The Watchtower-átirat előtt jött ki az Are You Ready Now? című kiváló korong, idén pedig turné vár Nagy Barni és Kiss Peti formációjára – mely Süli Tomival és Zákányi Benedekkel teljes – a Margaret Island, majd az ék társaságában.  
 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2020.03.11
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.