Kedvenc helyek

Vladimir Dubyshkin (RU)

[ techno ]
Budapest, Fogas - Larm, március 21. 23:00
Tambov városából, a Tsna folyó mellől származik a szovjet filmek hangulatát is négynegyedekbe öntő producer, akit olykor a disco, a jazz és a blues műfajok is befertőznek. A LavaLava ezen bulija kissé szikárabbnak ígérkezik, ám a huncutság sem marad ki a műsorból.
Nina Kraviz ajánlásával érkezik a Raszputyinra hajazó fiatal DJ, hogy egy „magastempós live act”-et kanyarítson. A трип (triprecordings) címke sem véletlen nyúlt emberünk hóna alá: az élénk rózsaszín borítós Cheerful Pessimist című EP jó anyagnak bizonyult. Két éve jelent meg ez a lemez, melyet 2019 telén az ötszámos, neonsárga Budni Nashego Kolhoza követett. Egy termelőszövetkezet mindennapjaiba fülelhetünk be absztrakt módon: népies hangmintákkal és férfias, hol funkys lüktetéssel menetelünk a delírium felé. Az estét Mankind, Tolo és Falcao köríti.  
 
Jegyár: 2500-3200 Ft 
MangaLiza
2020.03.11
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.