Hat bemutató a Radnóti Színház 2020/2021-es évadában

Hat bemutatóval, köztük két ősbemutatóval készül a Radnóti Miklós Színház az új évadra. Terveik szerint két bemutatót már szeptemberben meg is tartanak.
Szeptemberben mutatják be Ruzante Csapodár madárka című reneszánsz komédiáját Szőcs Artur rendezésében a Radnóti Színházban, míg a Radnóti Tesla Laborban Schwechtje Mihály rendezi Gina című saját darabját. Az ősbemutató szövegkönyve a próbafolyamat alatt készül: Schwechtje a színészekkel együttműködve, az ő improvizációik alapján írja. 
 
Novemberben Schiller Don Carlosát láthatjuk a frissen végzett Nagy Péter István rendezésében, decemberben pedig a Keres Emil Próbateremben mutatják be Bálint András új önálló estjét, a Szerb Antal Száz verse című előadást. 
 
Februárban Valló Péter Shelagh Delaney, angol drámaírónő Egy csepp méz című kamaradrámáját rendezi a Radnóti színpadán, az évad utolsó bemutatóját, ami egyben a másik ősbemutató, május elején a Radnóti Tesla Laborban várhatjuk, ahol Roberto Bolaño Vad nyomozók című nagyregénye alapján készít előadást Kelemen Kristóf.
2020.06.15
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.