Kedvenc helyek

A világzene legnagyobb showcase-fesztiválja ismét Budapesten

Több ezer zenei szakember és zenész érkezik októberben Budapestre, ahol immár másodszor rendezik meg a világzene legrangosabb nemzetközi eseményét, a World Music Expó-t.
A WOMEX a globális zenei élet legnagyobb rendezvénye: egyszerre vásár, világzenei fesztivál, konferencia, zenei dokumentumfilmek fesztiválja és díjkiosztó ünnepség. Kiváló alkalom arra, hogy a hosszú karantén után végre találkozzanak egymással a zeneipar fontos emberei, alkalom a zene ünneplésére, új tehetségek felfedezésére, üzletkötésre, koncertek és fesztiválok programjának lekötésére, tanulásra és kultúrdiplomáciai eseményekre.
 
Az idén 26. alkalommal megrendezett WOMEX-et Budapest immár másodszor látja vendégül a Hangvető csapatának szervezésében 2020. október 21. és 25. között. 
 
A Hangvető stratégiai partnerével, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal olyan nagy presztízsű, a 2015-ös budapesti WOMEX-kiadáson is sikerrel együttműködő helyszíneken szervezi a fesztivált, mint a Müpa, a Bálna Budapest és az A38 Hajó. 
 
A világzene legrangosabb nemzetközi eseményére már elkezdődött a regisztráció
2020.06.15
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.