Kedvenc helyek

A Bagossy Brothers Company nyitja az idei STRAND Fesztivált

Az idén későn induló fesztiválszezonban a Bagossy Brothers Company kétórás koncertjét várhatják a rajongók Zamárdiban augusztus 18-án.
Valószínűleg idén a Bagossy Brothers Company fesztiválos nagykoncertje lesz az első a sorban augusztus 18-án. A zenekar kétórás koncerttel várja majd a rajongókat, aminek részleteiről egyelőre nem árulnak el semmit.
 
„Azt hiszem, az egész zenekar nevében mondhatom, hogy eddig minden STRAND Fesztivál látogatásunk különösen emlékezetesre sikeredett, és most sem tervezzük ezt másképp. Nagyon várjuk, hogy ott lehessünk, és közel egy év után először újra átéljük, hogy milyen is egy fesztiválon részt venni. Sok-sok előadóhoz hasonlóan mi is hosszú hónapokig maradtunk távol a színpadoktól, alig várjuk, hogy újra koncertezhessünk. A STRAND kiemelt állomás az idei évben, éppen ezért adtuk a koncertnek a Visszajövünk címet. Idén a nagyszínpadon lépünk fel, ráadásul egy önálló nap a miénk. Ez természetesen megkülönböztetett figyelmet is jelent, aminek szeretnénk is megfelelni azzal, hogy különleges programmal készülünk” – mondta el Bagossy Norbert.
 
 
2020.06.16
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.