Virtuális térben nézhetjük meg a MOME diplomakiállítását

Online, 2020. június 18. - július 26.
Fenntartható design, technológiai innováció, kérdések és reakciók a kialakult vírushelyzetben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem mesterszakos diplomamunkáiban.
Idén június 18. és július 26. között rendezik a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem mesterszakos diplomázóinak munkáiból álló kiállítást egy erre az alkalomra tervezett virtuális térben. A hagyományokat követve, szakos tárlatvezetésekkel is várják az érdeklődőket. 
 
Mi történik, ha egy média designer nem tudja megvalósítani a beütemezett forgatást a kijárási és távolságtartási korlátozások miatt? Hol van a helye egy videójátéknak a művészeti közegben? Ha a Marsra költöznénk, miből építkeznénk? Nem csak hűt, hanem fertőtlenít is a „Frigo”? Hogyan illeszkedik a kortárs üvegművészet egy műemléképületbe? Hogyan jelenik meg a dragkultúra egy cipőkollekcióban? Mit jelentenek a rendszerváltás snassz panziói egy fiatal fotóművésznek? Az internetes adattárolás és az arcfelismerés ma már mindenki számára ismert fogalmak, de mit tudunk róla? 
 
A kiállításon nem csak ezekre a kérdésekre kaphat választ a látogató, de alternatív filmmarketing kampány kidolgozást, problémás magaviseletet mutató fiatalkorúak számára létrehozott szociális intézmények újragondolását, kreatív problémaalkotást és megoldást segítő kártyajátékot és még további közel 100 diplomamunkát tekinthet meg. 
 
Megnyitó időpontja: 2020. június 18. 18:00 
 
Helyszín: ONLINE: www.mome.hu/hu/diplomakiallitas 
 
2020.06.17
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.