Újra Piacok Napja – a budapesti közösségi vásárok napja

Budapest, Erzsébet tér, június 21. 11:19
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét, a Piacok Napját.
A Piacok Napján többféle közösségi piacról egyszerre egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban. 
Mindent meg lehet majd találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divatkiegészítőket, DIY és lakásdekorációs termékeket, natúrkozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi termékeket és a karanténidőszak alatt készült különleges alkotásokat. 
 
FONTOS! Az ajánlott védekezést mindenki igyekezzen betartani! Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata. 
 
ADOMÁNYGYŰJTÉS: a kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került mindennap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. A piac szervezői ezért szívesen fogadnak tartós élelmiszereket, és tisztálkodószereket, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadi. 
 
Aki anyagilag támogatná a rászorulókat, ezen a linken keresztül is lehetősége van megtenni. 
 
A belépés ingyenes! 
Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát! 
2020.06.17
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.