Mazzag Izabella nyerte a MagentaFilm Magyar Mobilvideó Fesztivált

Közel 180 alkotás közül választotta ki a rangos szakmai zsűri azt a 11 alkotást, amelyek képviselhetik idén hazánkat a Cannes-i Marché du Filmen.
Június 17-én tartották meg ünnepélyes keretek közt a MagentaFilm Magyar Mobilvideó Fesztivál díjátadóját. A fesztivál az idei évben a Magyar Telekom támogatásával valósult meg.
 
A rangos zsűri 177 videó közül választotta ki azt a tizenegyet, amely nem csak a New York Egyetemen kerül értő szemek elé, de képviselhetik hazánkat a Cannes-i Marché du Filmhez kapcsolódó Global Short Film Awards mobilfilmes kategóriájának nemzetközi versenyén is. 
 
A díjátadón a verseny győztesét és a különdíjasait is kihirdették. A MagentaFilm Mobilvideós Fesztivál legjobb alkotásának Mazzag Izabella Veletek című filmjét választotta meg az elismert filmesekből álló szakmai zsűri, így a DJI OSMO csúcskategóriás kézistabilizátort és a Telekom maximum 1 000 000 Ft értékű reklámszerződését is ő vihette haza.
A Telekom a MagentaKraft nevű platformján keresztül különdíjjal is jutalmazott három tehetséges alkotót: idén Csákvári Dániel, Mezei Márk és Cibulya Nikol kaphatta meg a 300, 150 és 60 ezer forintos pénzjutalmakat.  
 
A 11 shortlistes alkotás, valamint a díjazott művek egyaránt a Telekom Youtube-csatornáján tekinthetők meg. 
 
2020.06.18
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.