Június 20-tól előzetes regisztrációval újra látogatható a Nemzeti Múzeum

A Magyar Nemzeti Múzeum és tagintézményei a látogatók biztonsága érdekében új szabályok bevezetésével nyitja meg kapuit. A Semmelweis Orvostörténeti Múzeum 2020. június 23-tól várja az érdeklődőket.
A Magyar Nemzeti Múzeumban az állandó kiállítások mellett a járvány előtt épphogy megnyitott Közös Időnk ’89-90 című közösségi kiállítás látogatható. 
A tervekkel ellentétben a CLARA – Rotschild Klára – divatkirálynő a vasfüggöny mögött című időszaki kiállítás technikai okok miatt egyelőre még zárva tart.
 
A járványhelyzetre való tekintettel a hatósági intézkedéseknek megfelelően a múzeum új szabályokat léptetett életbe a látogatók biztonságának érdekében. A múzeum tereiben a saját maszk viselése kötelező és a bejáratnál kézfertőtlenítő automaták biztosítják a fertőtlenítést. Amennyiben a látogató nem hoz magával maszkot, a pénztárnál újat vásárolhat.
 
A kiállítások megtekintése előzetes regisztrációval lehetséges 10 órától 18 óráig 4 idősávban. A Múzeum elsősorban online jegyvásárlásra biztatja a látogatókat.  A részletekről a múzeum honlapján lehet tájékozódni! 
2020.06.19
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.