Klasszikus zene és Mamma mia! a szabad ég alatt a Pannon Filharmonikusokkal

A Szabad ég alatt koncerteknek a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit udvara ad otthont, a sokszínűséget a változatos művek biztosítják. Augusztusban a Dóm téren egy ABBA-előadás nyújt nyáresti szórakozást, 20-án pedig ünnepi hangversennyel várják az érdeklődőket.
A Pirogránit udvarban két szombati napon, június 27-én Bogányi Tibor vezető karmester, július 4-én Maestro Gilbert Varga vezényletével, 17.00 és 19.30 órai kezdettel négy alkalommal ad koncertet a zenekar.
 
A nyár folyamán a három éve hatalmas sikerrel futó Mamma mia! ABBA-sorozat is folytatódik, új dalok feldolgozásával készülnek igazi nyári, pezsgő hangulatot teremteni a Dóm téren augusztus 16-án. A színházi-zenei élet elismert művészei garantálják a minőségi szórakozást, Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint, Juhász Levente éneklik el az ismert dalokat, a Pannon Filharmonikusok zenekarát Illényi Péter vezényli, a hangulat fokozásáról Bősze Ádám gondoskodik. 
 
A zenekar ünnepi hangversenyét augusztus 20-án az érdeklődők szintén a Dóm téren hallgathatják meg, Erkel Ferenc, Kodály Zoltán, Dohnányi Ernő, Rózsa Miklós, Zádor Jenő művei csendülnek fel,  
a Pannon Filharmonikusokat Bogányi Tibor vezényli, konferál Bősze Ádám. 
 
Felhívják a közönség figyelmét arra, hogy a szimfonikus zenekar nehéz mozgatása miatt délutáni rossz idő (eső/szél/hűvös) esetén a koncerteket az esőhelyszínen, azaz a Kodály Központban tartják meg. Kérik, hogy indulás előtt a www.pfz.hu oldalon mindenki tájékozódjon arról, hogy melyik helyszín ad végül otthont a koncerteknek. Felhívják a figyelmet továbbá arra is, hogy a hatályos rendelkezések előírják a nézőszám korlátozását.  
 
2020.06.23
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.