25. Krisna-völgyi Búcsú

Somogyvámos, Krisna-völgy, július 17 - 19.
A Krisna-völgyi Búcsú idén ünnepli 25. születésnapját. A háromnapos szabadtéri rendezvény középpontjában az önfenntartó és egyszerű életmód áll.
280 hektáron több mint 50 helyszín és több mint 300 Krisna-hívő várja az érdeklődőket, hogy megismertessék India művészetét, lelki tudományát, a bio-gazdálkodás rejtelmeit, a természetközeli oktatást, a játékok és az életvitel gyöngyszemeit. 
 
„A 2020-as világjárvány a Krisna-hívők számára abban jelentett megerősítést, hogy az önfenntartás a letisztult, Isten-tudatos életvitellel együtt az egyetlen lehetséges jövőkép az emberiség számára... A tavasz folyamán online előadásokkal, filozófiai és zenés programokkal, Krisnakerti Híradóval és főzősorozattal jártak az érdeklődők kedvében, a nyári programokon viszont már a gyakorlatban is szeretnék feltárni az önfenntartással kapcsolatos ismereteiket, pozitív alternatívát kínálva a városi kiszolgáltatott és rohanó életstílussal szemben. Hangsúlyozni kívánják azt is, hogy Magyarország minden olyan lehetséges erőforrással és természeti kinccsel rendelkezik, ami az ember számára szükséges" – olvasható a Völgy honlapján.
 

A rendezvény az egyik legkellemesebb és legbiztonságosabb kikapcsolódási lehetőség a nyár folyamán, hiszen a 280 hektáros biofarmon, a szabad levegőn várják a vendégeket, de a templomépület, tehenészet is nyitva áll majd. 
 
 
2020.06.29
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.