Lesz 32. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja

Augusztus 21. és 29. között a tervezett és már meghirdetett versenyprogrammal, magas művészi értékű fesztiválkínálattal és három workshoppal rendezik meg a 32. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja.
A szervezők szándéka szerint a változatos stílusú, magas művészi értékű fesztiválkínálat – nem utolsósorban – a jövő színházteremtőinek nevelkedését is szolgálja. Az előadások mellett két színművészeti egyetemi osztály tart előadást és három workshopot is hirdettek.
 
A fesztiválra érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok és a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház közös produkciója, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház, a nagyváradi Szigligeti Színház, a Pesti Művész Színház, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Művészeti Kar II. éves magiszteri színészosztálya, a csallóközi Csavar Színház és a Soproni Petőfi Színház közös produkciója, az Orlai Produkció, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata, a Gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház, a beregszászi Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház, a marosvásárhelyi Spectrum Színház, a Csíkszeredai Csíki Játékszín, az ExperiDance, a Kolozsvári Állami Magyar Színház, a komáromi Jókai Színház, a vajdasági Tanyaszínház, a marosvásárhelyi Spectrum Színház, a Soproni Petőfi Színház és a Zentai Magyar Kamaraszínház közös produkciója, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata, a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata, az Újvidéki Művészeti Akadémia IV. éves hallgatóinak vizsgaelőadása, az Újvidéki Színház, a Veres 1 Színház, a kassai Thália Színház és az Udvari Kamaraszínház. 
 
 
2020.06.30
|
(7 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.