Ingyenes és kedvezményes programok a Nemzeti Múzeumban

Pároknak ingyenes múzeumlátogatást, nagyszülőknek-unokáknak pedig kedvezményes tárlatvezetést kínálnak júliusban a múzeumban.
Július 17-től minden pénteken 14-18 óra között a múzeum ingyenes belépést biztosít a párban érkező látogatók számára. A belépőjeggyel megtekinthető a múzeum valamennyi kiállítása, így a Seuso-kincs és a Közös időnk '89-90 című időszaki tárlat is.
 
A nagymamák és nagypapák figyelmébe ajánl a múzeum egy unokákkal közös programot: személyre és érdeklődési körre szabott tárlatvezetést. A gyerekek életkorának és érdeklődési körének megfelelően választhatnak a tematikák közül az állandó történeti kiállításban, így biztosan egyedi élményben lesz részük! 
 
A program díja: 8000Ft 
 
A program tematikájának és időpontjának egyeztetése szükséges legalább egy héttel a tervezett látogatás előtt, amelyre a tarlatv@mnm.hu e-mail címen van lehetőség.
A programot hétköznap 10:00 és 15:00 közötti időpontban tudják megvalósítani.
2020.07.14
|


Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.